Stap 2 van 4: Kies nu zelf een datum waarop je de cursus graag wilt.

Dus je hebt nu een cursus gevonden die bij je past. Hartstikke goed! De volgende keuze die je moet maken, is de datum. Kijk even naar de kalender hieronder, en vergelijk die met je eigen agenda. Zet gerust wat ruimte tussen de verschillende cursusdagen in. Zo kun je nog oefenen met wat je hebt geleerd.

  • De dagen waarop je in onderstaande kalender niets ziet staan, ben ik beschikbaar. Als die bij jou ook mogelijk is: vraag hem aan.
  • De dagen waarop er in grijs staat: bezet is een dag waarop iemand anders een aanvraag deed, maar welke nog niet bevestigd is. Vraag gerust even of jij erop kunt, want soms komt zo’n dag gewoon beschikbaar (klanten krijgen ook wel eens meerdere opties om uit te kiezen)
  • De dagen waarop er in blauw staat: bezet is een dag waarop ik al een bevestigde afspraak heb staan. Vaak een hele dag, soms een dagdeel. Dus dan kan ik jou misschien niet helpen.
  • Tenzij je alleen een hulpvraag hebt. Soms heb ik ergens in de dag een korte afspraak; dikke kans dat ik dat kan combineren met jouw hulpvraag. Ik heb het overzicht alvast per WEEK gemaakt (rechtsboven) zodat je snel ziet waar er nog een gaatje zit in mijn agenda.

 

Blauw of Grijs?

Bezet in Blauw is definitief ingevuld; Bezet in Grijs is nog een optie, die nog niet door een andere aanvrager is bevestigd. Misschien kan die dag wel voor jou ingezet worden: vraag het gerust aan.

Vraag hem aan, je kunt niet zelf iets toevoegen aan mijn agenda. Kies een datum die niet bezet is, uit de kalender. Als die in je eigen agenda ook vrij is, kunnen we waarschijnlijk die dag de cursus doen. Wel nog even overleggen hoor: soms zijn er opties van derden, die een dag hebben aangevraagd maar nog niet bevestigd.

Pieken en dalen: soms is het druk, en soms niet. Dat kan net je geluk zijn waardoor een training snel kan doorgaan.

Heb je een datum kunnen kiezen?

N

Goed gedaan! Bij twijfel mag je nog even mailen hoor.

N

Je hebt al gezien dat dit een cursus is die bij je past

Laat knoppen zien
Verberg knoppen