Inschrijfformulier

Profiteer van het voordelige Zomertarief! 

Wat kost dat? De eerste cursist voor € 345,- excl. BTW per dag. Een extra collega € 172,50,-. Dat is 50% korting. Bel of mail als je met een grote groep cursus wilt. Pixels en Pagina’s gaat er van uit dat je zelf beschikt over computers met de geïnstalleerde programmatuur, al dan niet in demoversie. Je krijgt dus een cursus die inhaakt op jouw doelstellingen en die loopt in het tempo dat bij jou past. Het zomertarief geldt t/m september.

Planning: geen annulering bij te weinig cursisten

De klas hoeft niet vol te zitten: hij gaat met 1 persoon ook door. Dat is handig voor je planning. Kies zelf een datum uit in de agenda.

Laat dit niet aan je neus voorbij gaan en maak gebruik van een trainer die het kàn. Na een training op locatie vatte een cursist het als volgt samen:

“Al mijn vragen zijn beantwoord en Peter heeft ondertussen opgelet wat ik nog meer zou kunnen gebruiken wat erg prettig werkte.”

Mocht je hier het inschrijfformulier niet zien, stuur dan gewoon een emailbericht.
Peter Maas

Ik ben Peter Maas, en werk al sinds 2000 als freelance docent en ontwerper. Daarvóór was ik 14 jaar in dienst bij automatiseringsbedrijven. Nu ben ik direct te boeken. En er zijn een aantal opleidingsbureau’s waar ik voor werk. Al die jaren ervaring in het les geven en ontwerpen zijn in jouw voordeel. Ik maak de lessen graag aangepast aan jouw belangstelling en werkgebied: dingen die je niet nodig hebt hoef je ook niet aan te leren.