Inschrijfformulier

Met je collega erbij nog voordeliger! 

Wat kost dat? De eerste cursist voor € 390,- excl. BTW per dag. Een extra collega € 195,-. Dat is 50% korting. Bel of mail als je met een grote groep cursus wilt. Pixels en Pagina’s gaat er van uit dat je zelf beschikt over computers met de geïnstalleerde programmatuur, al dan niet in demoversie. Je krijgt dus een cursus die inhaakt op jouw doelstellingen en die loopt in het tempo dat bij jou past.

Planning: geen annulering bij te weinig cursisten

De klas hoeft niet vol te zitten: hij gaat met 1 persoon ook door. Dat is handig voor je planning. En je mag zelf bepalen wanneer je de cursus wilt. Een tweedaagse training hoeft niet in twee dagen strak achter elkaar. Kies zelf een datum uit in de agenda.

Laat dit niet aan je neus voorbij gaan en maak gebruik van een trainer die het kàn. Na een training op locatie vatte een cursist het als volgt samen:

“Al mijn vragen zijn beantwoord en Peter heeft ondertussen opgelet wat ik nog meer zou kunnen gebruiken wat erg prettig werkte.”

Mocht je hier het inschrijfformulier niet zien, stuur dan gewoon een emailbericht.
Peter Maas

Ik ben Peter Maas, en werkte van 1986 tot 2000 als adviseur en docent bij automatiseringsbedrijven. Sinds 2000 doe ik dit als ZZP-er en ben ik direct te boeken. En er zijn een aantal opleidingsbureau’s waar ik voor werk. Al die jaren ervaring in het les geven en ontwerpen zijn in jouw voordeel. Ik pas de lessen aan naar jouw belangstelling en werkgebied: dingen die je niet nodig hebt hoef ik je ook niet aan te leren.

Top