Spreekuur op afstand. Of een complete cursus.

Stel je vragen in een video-consult: spaart je enorm veel tijd uit en is gegarandeerd virusvrij.
Peter digitaal consult
Zit je met vragen over het gebruik van Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, of Acrobat? Maar je wilt eigenlijk geen cursus nemen omdat dat te duur is of te veel tijd in beslag neemt? Opgelost! Want je kunt nu ook gebruik maken van het spreekuur.

Wat zijn de voordelen van een digitaal consult?

De belangrijkste voordelen eerst maar eens opgenoemd. Weet dat je begeleiding krijgt van een professional die al 30jaar in dit vak zit. De voordelen zijn voor jou:

R

Je bent geen tijd kwijt met reizen

R

Het duurt alleen zo lang als nodig is

R

Het is makkelijk gepland als je even hulp nodig hebt

R

Je kunt me precies jouw worsteling en de context daarvan laten zien

R

Je krijgt achteraf een videoregistratie van ons gesprek

Hoe werkt het?

Heel direct en eenvoudig. Eigenlijk is het gek dat ik er niet eerder aan begonnen ben. De Corona-crisis heeft me op het spoor van Zoom gezet.

  1. Je vraagt een afspraak aan in mijn agenda, gebruik daarvoor het formulier onderaan deze pagina. Daarin geef je in het kort aan waar het over gaat en wanneer jou het best uitkomt.
  2. Je krijgt een mailtje waarin staat hoeveel tijd ik voor je reserveer en wanneer. Als je dat bevestigt is die afspraak definitief. 
  3. In die mail staat een linkje voor een Zoom-bijeenkomst. Daarop kun je klikken, als de geplande afspraak staat te gebeuren. Ik zit dan klaar, zodat we via video elkaar kunnen zien (als jouw computer een webcam heeft).
  4. Via de computer kunnen we elkaar bellen. Of als je geen microfoon op je computer hebt, mag je mij ook op mijn mobiel bellen.
  5. Je kunt jouw beeldscherm met mij delen, zodat je me je document en jouw wensen kunt uitleggen.
  6. Mijn beeldscherm en een voorbeeldbestand kan ik met jou delen als dat handiger is, met een voorbeeld van mezelf.
  7. Op afstand kan ik aanwijzen op je scherm waar je naar toe moet. Het is echt heel duidelijk en direct. Omgekeerd kun jij dat ook als ik mijn scherm presenteer.
  8. Indien nodig, en alleen als je dat toestaat kan ik tijdens ons videogesprek ook even je muis overnemen, en je toetsenbord. Meestal is dat niet nodig overigens.
  9. Na afloop ontvang je een videoregistratie van ons gesprek, zodat je niets zou vergeten. Kost niks extra.

Wat kost een digitaal consult?

Dat krijg je normaal voor €71,- per uur, exclusief BTW. Ik maak tijd voor je vrij, en zorg dat je achteraf die video nog krijgt. 

Hoe moet ik betalen?

Gewoon, achteraf. Ik stuur je een factuur voor het geleverde consult of de geleverde cursus. Die factuur betaal je binnen twee weken na ontvangst.

Wanneer kunnen we dan afspreken?

De agenda wisselt nogal eens, met drukke tijden en rustige periodes. Je kunt even in mijn agenda kijken wanneer ik tijd voor je heb. Het is heel duidelijk. Vraag een cursus of begeleiding aan voor een moment dat jou goed uitkomt.

Kan ik ook een hele dag reserveren, voor een complete cursus?

Ja natuurlijk! Als je een cursus wilt omdat je een applicatie goed wilt leren kennen, dan kan dat ook. Ik maak dan meerdere korte video’s tijdens de les, in plaats van één hele lange. Want dat is veel handiger voor je.

>> Dan wordt de dagprijs €400,-.

Het is dan wel handig als je niet met je telefoon hoeft te bellen, maar een computer/laptop hebt waarvan je de microfoon (en webcam) kunt gebruiken. En natuurlijk heb je zelf de programmatuur er al op staan.

Hoe lang duurt een cursusdag dan?

Dat duurt 7 uur. Het kan lopen van 9.30u tot 16.30u (daarin zit ook de noodzakelijke lunch). Maar korter, of verschuiven hierin is ook mogelijk. Ik hoef er immers ook niet de deur voor uit. Gebruik je liever een dagdeel, dan is dat ook prima.

Kunnen mijn collega’s dan ook mee doen?

Zeker wel, ook met een aantal collega’s er bij is deze vorm van lesgeven te gebruiken. Nu zelfs met 50% korting.

Hoe reserveer ik een digitaal spreekuur of cursus op afstand?

Vul hieronder de gevraagde gegevens in. Dan neem ik contact met je op.

Spreekuur aanvraag. Of een hele cursus op afstand.

5 + 2 =

Laat knoppen zien
Verberg knoppen
Gevonden wat je zocht??

Gevonden wat je zocht??

Anders heb ik nog wel wat gratis tips voor je. Met betrekking op jouw werk, natuurlijk. Laat dan in ieder geval even je mailadres achter. En geef aan waar je belangstelling ligt. Dan hoef je niet meer te zoeken naar goede tips op deze site, maar krijg je ze meteen in je mailbox!

Interessegebied – Ik werk met (meerdere mogelijk):

Inschrijving gelukt! Binnenkort gratis tips.