Een boek met filmpjes

 

Adobe InDesign boek: de nieuwe versie van mijn Adobe InDesign handboek is beschikbaar. Ik heb besloten om dit boek nóg completer te maken: met video’s. Deze komen bovenop de lesbestanden met tips, die je kunt downloaden bij de uitgeverij. 
Leverbaar via vanduurenmedia. Een handboek InDesign, door mij geschreven.

  • ruim 400 pagina’s met uitgeschreven oefeningen.
  • Voorbeeldbestanden en basismateriaal te downloaden via van Duuren Media.
  • En nu dus ook nog extra video’s om een en ander duidelijker te maken. Het zijn video’s die ik in de praktijklessen opneem, en graag met je wil delen.

Gebruik de koppeling hieronder om toegang te krijgen tot extra videomateriaal. Je vindt daar genummerde video’s. De nummers van de video’s verwijzen naar de hoofdstukken in het boek.

InDesign handboek CC

De verzameling met video's is tijdelijk vrijgegeven. dus zonder wachtwoord.

LET OP: Het zou kunnen dat ik de verzameling later weer van een wachtwoord voorzie. Dan vermeld ik dat hier.
Een voorbeeld van zo’n filmpje zie je hieronder/hiernaast. Het zijn instructievideo’s die in diverse lessen zijn opgenomen voor cursisten (soms hoor je wat bijgeluiden). Maar ook video’s die speciaal gemaakt zijn als aanvulling voor het handboek. Deze hieronder hoort bij hoofdstuk twee.

Waarom video lessen bij een papieren boek?

Omdat het toevoegt aan de waarde van het InDesign boek. Tegenwoordig leren mensen op allerlei manieren. De een leert graag vanaf papier, de ander komt liever naar een klas met een docent. En weer een ander kijkt graag video’s. In mijn lessen in de klas maak ik al jaren korte instructievideo’s voor cursisten. Zodat ze de stof beter onthouden. Veel van die video’s heb ik nog steeds staan op mijn computer. Zonde om weg te doen. Ik kan ze beter aanbieden bij het boek dat ik heb geschreven. En soms is het ook wel makkelijker uit te leggen als ik het kan laten zien, in plaats van het beschrijven in tekst.

Komen er nog video’s bij?

Zeker wel. Al kan ik niet precies zeggen wanneer. Ik zal in de toekomst zeker overwegen om meer met videolessen te doen. En dit is daar een mooie start voor. Ik heb natuurlijk ook al een online cursus staan bij mijn vrienden van Studytube. Zie daarvoor ook de pagina op mijn website: InDesign Online.

Laat knoppen zien
Verberg knoppen
Gevonden wat je zocht??

Gevonden wat je zocht??

Anders heb ik nog wel wat gratis tips voor je. Met betrekking op jouw werk, natuurlijk. Laat dan in ieder geval even je mailadres achter. En geef aan waar je belangstelling ligt. Dan hoef je niet meer te zoeken naar goede tips op deze site, maar krijg je ze meteen in je mailbox!

Interessegebied – Ik werk met (meerdere mogelijk):

Inschrijving gelukt! Binnenkort gratis tips.