Maatwerk in training is de standaard

 

Peter MaasJe wilt een passende privé cursus? Ik geef maatwerk Adobe cursussen, al sinds 1988. Meestal in de print-grafische hoek, maar ook multimediaal en in Office-omgevingen. Ik ben ook ontwerper.
Ik help je om tijd te besparen en kwaliteit te winnen. Wil je het liefst iemand naast je die helder uitlegt hoe jouw programmatuur werkt? Neem dan contact op met mij. Want online manuals en zelfstudie kosten een hoop tijd.

» Ga naar het overzicht van de trainingen die je bij mij kunt afspreken.

Waarom een training van Peter Maas? 8 redenen.

 1. Youtube is zó ongestructureerd. De kwaliteit van video’s is wisselend. Onderwerpen hebben vaak niet met elkaar te maken. Ze lossen ook net niet dat probleem op waar jij mee worstelt.
  • In een 1-op-1 instructie zie ik wat jouw uitdaging precies is. Ik kan het uitleggen en oplossen in een passend document.
 2. Soms zit je steeds weer dezelfde dingen te doen, terwijl dat vast handiger kan. Maar je weet even niet hoe (en op Youtube vind je het niet).
  • Ik vertel je hoe je een slimme opmaak opzet. Dat kan voorkomen dat je veel handelingen handmatig doet.
 3. In een groepje (open inschrijving) kun je geluk hebben dat je een klein groepje hebt. Maar soms zit je de helft van de tijd naar andermans problemen te luisteren, omdat de intake niet goed was gedaan. Er zit dan niveau-verschil tussen de cursisten.
  • Een 1-op-1 cursus past zich aan op jouw tempo en niveau.
 4. Trainingsbureau’s zitten niet overal. Ik wel.
  • Ik kan naar je toe komen. Scheelt je weer reistijd en -geld. Sommigen kiezen er liever voor om naar ’s-Hertogenbosch te komen; dat is ook goed.
 5. Het duurt bij trainingsbureau’s soms maanden voordat jouw training gepland is. En dan gaat ie soms nog niet door ook, wegens te weinig inschrijvingen!
  » Pixels en Pagina’s heeft een drempel van 1 cursist. Dat ben jij dus. Misschien wel samen met je collega (krijgen jullie korting bovendien). Soms is er al een afspraak te maken binnen twee weken. Doorschuiven wegens te weinig inschrijvingen is er dus niet bij.
 6. Sommige trainers kunnen het niet goed uitleggen of kennen de techniek niet afdoende.
  • Ik geef nu al dertig jaar les. Dus daar heb ik wel ervaring mee. Ik kan goed luisteren. Dat helpt in het geven van een fijne les. En ik geef alléén les in de dingen die ik volledig beheers.
 7. Je leert niet altijd wat je nodig hebt. Niet bij trainingsbureau’s en niet bij online video’s. Je moet het altijd nog vertalen naar je eigen productie.
  • Ik kijk naar jouw productie en haak daar op in. Daar stem ik de les op af. Soms kunnen we tijdens de les zelfs je basisbestanden al voorbereiden. Dan heb je gelijk wat goeds in handen om mee verder te werken.
 8. Wil je toch liever een groepstraining, dan organiseer ik die soms ook. Ofwel op eigen initiatief, ofwel bij grote opleiders zoals Opatel, Catena en Competence Factory.
  • De grote opleiders weten al welke kwaliteit ze in huis halen. Wil jij het óók ervaren?

Neem dan contact met mij op

 

Wil je een opleiding tot grafisch vormgever?

Dan spreken we een traject af, dat uit een aantal dagen instructies is opgebouwd. Hoe veel dagen zo’n traject duurt, hangt af van wat je nu al kent en wat je straks wilt kunnen. Tussendoor krijg je opdrachten om aan te werken. Deze zijn praktijkgericht: jouw praktijk. Ik heb het vaker gedaan en het is mijn cursisten goed bevallen.

Mail of bel me.

Wat kost het?

Omdat ik weinig overhead heb, kan ik de kosten laag houden. En daar profiteer je van. Kijk maar bij het inschrijfformulier. De tweede persoon krijgt nog korting ook! Dus neem je collega mee.

Referenties

Al deze trainingen geef ik bij een aantal trainingscentra en automatiseerders (Competence Factory, CatenaCompanyOpatel, CLS-trainingen, Independent System Integrators). En ik ben ook direct te boeken, indien je maatwerk van mij wilt.

Wat vonden andere cursisten er van?

Eerst zien wat een ander er van vond? Ik heb de evaluaties vroeger zelf bijgehouden. Tegenwoordig gebruik ik daar ook Springest voor, en Edubookers, en Klantenvertellen. Klik op de link, of gebruik die in de footer van de pagina.

Summary
Service Type
cursus en opleiding en training
Provider Name
Pixels en Pagina's
Area
Netherlands, Belgium, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Amsterdam
Description
Bij Pixels en Pagina's vind je een cursus die bij je past. Want de cursus gaat over jouw werk, met jouw bestanden. Een trainer die naar je toe komt om te werken aan je toekomst.
URL