Maatwerk in training is de standaard

 

Peter MaasJe wilt een passende privé cursus? Ik geef maatwerk Adobe cursussen, al sinds 1988. Meestal in de print-grafische hoek, maar ook multimediaal en in Office-omgevingen. Ik ben ook ontwerper.
Ik help je om tijd te besparen en kwaliteit te winnen. Wil je het liefst iemand naast je die helder uitlegt wat je moet doen? Neem dan contact op met mij. Want online manuals en zelfstudie kosten een hoop tijd.

Waarom een training van Peter Maas? 8 redenen.

 1. In een 1-op-1 instructie zie ik precies wat jouw uitdaging is. Ik leg het uit en los het op in een passend document.
  Youtube is zó ongestructureerd. De kwaliteit van video’s is wisselend. Onderwerpen hebben vaak niet met elkaar te maken. Ze lossen ook net niet dat probleem op waar jij mee worstelt.
 2. Doe niet alles met de hand, maar laat het programma het voor je doen.
  Soms zit je steeds weer dezelfde dingen te doen, terwijl dat vast handiger kan. Maar je weet even niet hoe (en op Youtube vind je het niet).
 3. Een 1-op-1 cursus past zich aan op jouw tempo en niveau.
  In een groepje (open inschrijving) kun je geluk hebben dat je een klein groepje hebt. Maar soms zit je de helft van de tijd naar andermans problemen te luisteren, omdat de intake niet goed was gedaan. Er zit dan niveau-verschil tussen de cursisten.
 4. Ik kan naar je toe komen. Scheelt je weer reistijd en -geld. Op mijn locatie in Den Bosch is ook goed.
  Trainingsbureau’s zitten niet overal. Ik wel.
 5. De cursus kan met 1 persoon al doorgaan. Misschien wel samen met je collega (krijgen jullie korting bovendien).
  Het duurt bij trainingsbureau’s soms maanden voordat jouw training gepland is. En dan gaat ie soms nog niet door ook, wegens te weinig inschrijvingen!
 6. 30 jaar ervaring. Ik kan goed luisteren, dat helpt in het geven van een fijne les. En ik geef alléén les in de dingen die ik volledig beheers.
  Sommige trainers kunnen het niet goed uitleggen of kennen de techniek niet afdoende.
 7. De les gaat over jouw productie. Soms kunnen we tijdens de les zelfs je basisbestanden al voorbereiden. Dan heb je gelijk wat goeds in handen om mee verder te werken.
  Omdat het over jouw werk gaat, onthou je het ook makkelijker.
 8. De grote opleiders weten al welke kwaliteit ze in huis halen. Wil jij het óók ervaren?
  Wil je toch liever een groepstraining, dan organiseer ik die soms ook. Ofwel op eigen initiatief, ofwel bij grote opleiders zoals Opatel, Catena en Competence Factory.

» Neem contact met mij op

» Ga naar het overzicht van de trainingen die je bij mij kunt afspreken.

Wil je een opleiding tot grafisch vormgever?

Dan spreken we een traject af, dat uit een aantal dagen instructies is opgebouwd. Hoe veel dagen zo’n traject duurt, hangt af van wat je nu al kent en wat je straks wilt kunnen. Tussendoor krijg je opdrachten om aan te werken. Deze zijn praktijkgericht: jouw praktijk. Ik heb het vaker gedaan en het is mijn cursisten goed bevallen.

Mail of bel me.

Wat kost het?

Omdat ik weinig overhead heb, kan ik de kosten laag houden. En daar profiteer je van. De prijs staat op het inschrijfformulier. Extra personen krijgt nog korting ook! Dus neem je collega mee.

Referenties

Al deze trainingen geef ik bij een aantal trainingscentra en automatiseerders (Competence Factory, CatenaCompanyOpatel, CLS-trainingen, Independent System Integrators). En ik ben ook direct te boeken, indien je maatwerk van mij wilt.

Wat vonden andere cursisten er van?

Eerst zien wat een ander er van vond? Ik heb de evaluaties vroeger zelf bijgehouden. Tegenwoordig gebruik ik daar ook Springest voor, en Edubookers, en Klantenvertellen. Klik op de link, of gebruik die in de footer van de pagina.


Pixels en Paginas, persoonlijke trainingen in Digitaal Publiceren.

Gratis interactief boek

Top