Garantiebepaling. Want ik hou van tevreden klanten.

garantie
Voor mij is het heel belangrijk om tevreden klanten te hebben. Ik doe er mijn uiterste best voor om jouw cursus optimaal te laten zijn. Ieder leert op een andere manier, met eigen voorkeuren. Ik schakel tussen deze verschillende methodes en kijk wat het beste bij je past.

Niet zomaar les

Ik steek er heel veel tijd in om de programmatuur waarin ik les geef, van A tot Z te kennen. Van andere programmatuur weet ik veel, maar dat vind ik dan niet genoeg om er les in te geven. Ik geef alleen les in programmatuur die ik binnenstebuiten ken. Als je denkt: „Maar dat zijn nog steeds wel heel veel programma’s?” Ja dat klopt. Maar ik ben er ook al 30 jaar mee bezig. Dat scheelt.

Nazorg

En na de les mag je me per e-mail om hulp vragen indien nodig. Ik kan niet altijd per omgaande reageren. Maar ik vind het leuk om van je te horen en je verder te kunnen helpen met je wensen en werk.

» Bekijk hier de garantiebepaling »


Leverbaar via vanDuuren media

InDesign handboek

Peter Maas

Peter Maas
Ik ben Peter Maas, en werk al sinds 2000 als freelance docent en ontwerper. Vaak zijn het opleidingsbureau’s waar ik voor werk, en ik ben ook direct te benaderen. Al die jaren ervaring in het les geven en ontwerpen zijn in jouw voordeel. Ik maak de lessen graag aangepast aan jouw belangstelling en werkgebied: dingen die je niet nodig hebt hoef je ook niet aan te leren.
Top