Privacybeleid

Pixels en Pagina’s, gevestigd aan Parallelweg 16, ’s-Hertogenbosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://pixelsenpaginas.nl Parallelweg 16, ’s-Hertogenbosch +31651360590

Peter Maas is de Functionaris Gegevensbescherming van Pixels en Pagina’s. Hij is te bereiken via peter@pixelsenpaginas.nl

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Pixels en Pagina’s verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt, en alleen als je ze zelf invult:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die worden verwerkt

De website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Maar er staat ook niets op dat ongeschikt is voor jeugdige kijkers.

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden persoonsgegevens verwerkt
Pixels en Pagina’s verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van een nieuwsbrief met tips en trucs. En alleen als je daarvoor ingeschreven hebt.

Geautomatiseerde besluitvorming

Ik doe geen rare dingen met je gegevens. Hooguit krijg je eens een mailtje van me, of hebben we contact als je dat op prijs stelt. Ik maak gebruik van Mailchimp om je contactgegevens te bewaren. Verder gebruik ik Google Analytics. Gewoon om te zien wat de meeste bezoekers doen op mijn site. Of waar ik iets moet verbeteren.

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

Ik bewaar je persoonsgegevens totdat je zelf uitschrijft. Gegevens in Google Analytics worden automatisch na een jaar verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Je gegevens worden zeker niet aan derden gegeven voor ‘leuke reclames en andere spam’. Ik hou ze voor mezelf, en stuur je af en toe eens een bericht met tips en trucs op jouw werkgebied. Contactgegevens en gegevens uit het inschrijfformulier worden opgeslagen in een formulier bij Jotform.com. Ik hou van de inschrijvingen een kopie achter de hand in mijn Dropbox-map.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die worden gebruikt

Pixels en Pagina’s gebruikt Google Analytics. Meer niet. Zo kan ik een beetje bijhouden hoe mijn website het doet.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

De enige gegevens die ik van je heb, zijn de gegevens die je had ingevuld in een contactformulier, inschrijfformulier, of het formulier dat je vindt bij het document over de koppelingen in Creative Cloud.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar peter@pixelsenpaginas.nl.

Pixels en Pagina’s wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met mij.


Top