Cursussen, trainingen en opleidingen

Je wilt sneller, slimmer en mooier werken met Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat. Neem dan een cursus. Op deze bladzijde zie je ze allemaal opgesomd. Kies wat bij jou past op een datum die jou goed uitkomt.

Geen annulering bij te weinig cursisten

Een volle klas hoeft niet, dus met alleen jouw inschrijving gaat de training ook door. Je kunt zien wanneer er ruimte is in de agenda. Kies een datum die jou het best uitkomt. De trainingen zijn vaak maatwerk omdat ze gericht zijn op jouw praktijk.
Ze zijn onderverdeeld in de volgende categoriën:

1.Foto’s leren bewerken.

beeldbewerkingPhotoshop, maar ook alternatieven. Wil je een foto de zeggingskracht geven die het in potentie heeft, waardoor hij overtuigender is? Kies voor een van de cursussen Photoshop.

2. Boekjes en flyers leren maken:

picto-pagina-opmaakInDesign is de basis. Omdat dat dè standaard is in communicatie en PR. Scholen, Universiteiten en Academies gebruiken het ook. Met InDesign publiceer je drukwerk, interactieve PDF, interactieve ePub of HTML. Volg een van de cursusen InDesign.

3. Leer Illustraties maken en infographics:

picto-illustraties-infographicsVaak met Adobe Illustrator, of eventueel Photoshop. Je leert hoe je handig een illustratie opzet, zodat je hem later nog eenvoudig kunt aanpassen. Ga naar cursus Illustrator Basis. of kies voor een cursus Adobe Illustrator Gevorderd.

4. Hoe moet je aanleveren voor drukwerk?

picto-drukwerkWil je precies weten wat je moet doen om goed aan te leveren voor kwaliteitsdrukwerk? Dat spaart je immers weer geld uit, en het ontwerp dat uit jouw handen komt ziet er beter uit. Kijk verder bij Certified PDF. Of kijk bij de cursus Kleurbeheer.

5. Leer Animaties en webbanners maken.

picto-animatiesOok interactieve media kun je hier leren. Een animatie kun je gebruiken in je website, of in de interactieve documenten die je wilt publiceren. je werkt met Adobe Animate.

6. Formulieren maken met Acrobat, Designer, of in HTML.

picto-formulierenMoet het een formulier in HTML-formaat worden, of moet het in de vorm van een PDF? Moet het formulier rekenen, en zorgen dat er geen foute gegevens worden ingevoerd? Ook het verzamelen van de ingevulde gegevens leer je. Komt allemaal aan bod.

7. Typografie: hoe werkt het? Leer het in een korte cursus.

picto-typografieDe basis van communiceren is een fatsoenlijke typografie. Wil jij weten welke ongeschreven wetten er zijn en welke je echt moet volgen? Vraag een Typografie-training aan.

Wil je een training, een cursus of complete opleiding?

Als je een cursus wilt, spreken we af dat je een toets krijgt aan het eind. Zodat je jezelf (en de rest van de wereld) kunt bewijzen dat je de materie kent. De meeste mensen vragen een cursus, maar bedoelen een training: die is wat korter. Met een training ken jij de programmatuur voldoende om het werk uit te voeren dat van je wordt verwacht.

Of toch een opleiding?

Wil je voor een discipline gaan zoals grafisch ontwerper, dan zijn er meerdere cursussen nodig: een opleiding dus. Met een plan van aanpak. Voor de ene discipline ligt het gewicht meer op fotografie, en voor de andere meer op illustraties. Of pagina-opmaak. Je kunt bij Pixels en Pagina’s terecht voor deze 3 vormen.

Honderden cursisten gingen je voor

Ben je benieuwd naar wat andere cursisten er van vonden? Hier vind je een overzicht van de eerdere evaluaties in eigen beheer: de andere positieve evaluaties staan bij de grotere trainingsbureau’s, en bij Springest, Edubookers en Klantenvertellen. Kijk maar onderin de Footer.

Inschrijfformulier


Top