De belangrijkste 6 redenen

Waarom een keuze voor Pixels en Pagina’s heel logisch is

Voor de ene persoon is het Adobe programma niet de corebusiness. Want hij/zij werkt als marketing specialist, of verzorgt communicatie en PR. Die persoon wil de tools gewoon leren gebruiken. Zonder al te veel diepgang.
Voor de ander zijn die programma’s juist de kern van de dagelijkse boterham: zij zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste ontwerpen. Ze willen daarin veel dieper gaan, tot het perfecte plaatje aan toe. Want ze zijn bijvoorbeeld grafisch ontwerper, vormgever, fotograaf of illustrator.
Pixels en Pagina’s kan ze allebei helpen. Welke persoon ben jij?
Voor iedereen geldt: je wilt de klus zo snel mogelijk klaar hebben. En liefst zo, dat het er leuker uit ziet, niet te moeilijk is om te maken, en vooral nog eenvoudig is aan te passen achteraf. Want aanpassingen moet je immers altijd nog maken, en ze kosten veel tijd. Is toch zonde?
Herken je dat?
Ik kan je er mee helpen.

De tijd die het werk nu in beslag neemt, kun je niet besteden aan andere dingen. Dingen die misschien veel belangrijker zijn voor je.

 • Want die fotoserie moet klaar, zodat je ze kunt uploaden of afdrukken. Dat is immers je doel.
 • Die brochure die moet echt volgende week bij de drukker liggen, voor het evenement dat je organiseert. Alle tijd die je nu verliest aan het maken van die brochure had je liever besteed aan andere dingen.
 • Of: die infographics zijn de afronding van het onderzoek dat gedaan is, en moeten concreet maken waar maandenlang aan gewerkt is. Het presenteren van het rapport mag niet stuk lopen op jouw onervarenheid met Adobe Illustrator.
 • De onderwerpen waar ik les in geef zijn voor jou het middel om dat belangrijke doel te bereiken. Ik breng je er zonder omwegen, want dat duurt te lang en is niet efficiënt.
 • Je doel is vaak niet gekoppeld aan één programma. Waar nodig steek ik even over naar gerelateerde onderwerpen, ook buiten het gekozen lesprogramma. Daardoor heb je straks een bredere kennis over hoe je jouw doel kunt behalen.
 • In een meerdaagse cursus kun je zelf de planning zo maken dat er enkele dagen tussen dag 1 en dag 2 zitten. Je kunt dan oefenen met hetgeen je in de les hebt geleerd en gedaan. Plak er nog een terugkomdag achteraan, zodat ik eenvoudig de vragen kan inkoppen die je achteraf bedenkt (maar die je niet kon bedenken tijdens de les).

Meteen maar doen

Helemaal waar. Want je moet verder, en hebt al genoeg tijd besteed aan uitzoekwerk. Tijd die je al niet had.

1. Is een groepsles niet beter?

In mijn ogen en volgens mijn ervaring niet per sé. Het is vooral anders. Een groepsles met open inschrijving volgt een algemene opzet. Ik geef voor diverse instituten namelijk ook cursus aan groepen met open inschrijving. Dus ik kan het weten. Ik kan als docent nooit volledig ingaan op de specifieke wensen van elke cursist. Want:

 • ik hou rekening met het algemeen belang.
 • het tempo waarin mensen leren is in een groep nog wel eens verschillend.
 • en de onderwerpen zijn soms niet voor iedereen op elk moment even belangrijk.

Het enige voordeel dat ik kan geven aan cursussen met open inschrijving is dat de vragen van anderen soms een ander inzicht geven op het onderwerp dat we behandelen. Is dat voor jou een belangrijk voordeel?

Mag een collega er nog bij?

Jawel, graag zelfs. Want het is heerlijk als je later kunt terugvallen op je collega die een oplossing net iets preciezer heeft kunnen onthouden dan jij. En je kunt samen voor je bedrijf brainstormen over hoe je de nieuwe kennis in praktijk gaat brengen. Binnen een bedrijf is het verstandig om niet alle specialistische kennis bij één persoon onder te brengen.

Dus veel efficiënter met een persoonlijke aansturing.

Kies voor een training die ingaat op jouw interesses en toepassingen. De training gaat in het tempo dat jou goed ligt.

2. Concreet en direct in een 1 op 1 cursus

 • Maak een einde aan het prutsen met lagen in Photoshop. Ik leg je uit hoe het is bedacht en bedoeld. En hoe je het handig kunt gebruiken.
 • Frustreer je niet langer dat de kleuren van je scherm niet kloppen met die bij je collega of met die van de afdruk. Ik heb een scherpe kijk op kleur, en je klant misschien ook. Ik leg je haarfijn uit waar je op moet letten.
 • Zet die brochure slimmer op. Je kunt hem dan achteraf veel makkelijker aanpassen. En je krijgt nog tips mee voor de vormgeving. De meeste mensen die nu met grafische programmatuur bezig zijn hebben daar geen grafische opleiding voor gehad. En die kunnen vaak wel wat tips gebruiken.
 • Als je het eenmaal doorhebt, maak je die productie in nog maar de helft van de tijd. Het ziet er beter uit, je past het makkelijker aan en het klopt gewoon beter.
 • Je kunt het natuurlijk online gaan zoeken. Maar je gaat het nooit zo persoonlijk vinden als bij een personal trainer die kijkt naar jouw behoeftes.

Kan het niet beter Online?

Ik volg ook zelf wel eens een online cursus hoor. Maar dat doe ik alleen als ik alle tijd heb. Fijn dat je zo’n cursus kan volgen in je eigen tijd, maar gek genoeg stel ik mijn prioriteiten dan niet altijd scherp en kan het heel lang duren voor ik een onderwerp beheers. Als je haast hebt – want je hebt een concreet doel te bereiken – ben je beter uit met een compacte cursus. Zo hou je de aandacht er goed bij. Daar zorg ik wel voor 😉

Doe jezelf een plezier en pak het nu goed aan.

Pak het slimmer aan. Heerlijk: dan kun je het ook later nog gemakkelijk en snel updaten.

3. Nog niet overtuigd? Kijk eens wat anderen zeggen.

Ik geef nu al heel wat jaartjes cursus. Sinds 2000 als zelfstandig trainer, en daarvoor 14 jaar in dienst van anderen. Ik ben nog maar kort geleden begonnen met het verzamelen van recensies van cursisten. Ik verzamel die op Springest.nl, en op Klantenvertellen.nl. Liever had ik ze verzameld op één plek, maar dat blijkt technisch wat lastig. Je kunt zien wat mijn cursisten er van vonden: allemaal waren ze zeer tevreden. Gebruik de linkjes onderin de footer van mijn website om ze te zien als je nog niet overtuigd bent.

Ik citeer er hieronder even een paar. Je kunt er meer vinden op KlantenVertellen.nl, en op Springest.

Peter weet echt belachelijk veel over Adobe Creative Suite en dat weet hij ook op een leuke manier over te brengen. ik heb mega veel geleerd in een paar dagen tijd.

Linda

Ik vond de cursus een waardevolle aanvulling, laat ik zeggen dat ik blij ben dat ik deze cursus heb gevolgd en me een stuk zekerder voel als ik nu bestanden moet aanleveren dankzij jouw heldere en geduldige uitleg.

Mientje

Ik heb gekozen voor de cursus-variant maatwerk. Van tevoren heb ik aangegeven wat mijn wensen zijn. Peter Maas is een fijne docent en heeft hier precies op ingespeeld, zodat alles duidelijk en in korte tijd aan bod is gekomen.

Naween

Hele goede uitleg en een slimme opbouw van de cursus in drie delen- uitleg, zelf doen en een samenvattende video op het eind- garantie om het te begrijpen en te onthouden! Heel fijn!

Julia

Als anderen al zó tevreden zijn, kan dat voor jou ook gelden.

Zo veel tevreden klanten, dan zit het wel goed.

4. Wat krijg je als je een cursus volgt bij Peter Maas, Pixels en Pagina’s?

w

Gratis intakegesprek

Vaak is het prettig om even vooraf contact te hebben over welke richting de training zal gaan. Dat gesprek krijg je gratis van mij.

r

Alle aandacht

Sowieso krijg je volle aandacht van mij. Voor wie je bent, hoe je werkt en leert.

Aangepaste onderwerpen

Het gaat over wat JIJ nodig hebt in JOUW werk, en we vertrekken bij wat JIJ al weet (sorry voor het tutoyeren maar ik vind het gewoon belangrijk). Ook als je al wat weet over de materie is dat dus helemaal geen probleem.

}

Aangepast tempo

Wel eens ervaren dat je niet meer zo scherp bent aan het einde van de dag? Daar hou ik rekening mee. Ik merk het aan je, wanneer je even pauze nodig hebt.

Certificaat

Na afloop kun je een certificaat krijgen, als bewijs van deelname. Handig voor de verdere loop van je carrière. Natuurlijk is je praktijkervaring daarna de beste graadmeter.

Nazorg

Echt belangrijk hoor: na afloop mag je me altijd mailen als je toch nog vastloopt met een onderdeel. Vaak zijn het maar kleine dingen, en daar help ik je dan toch gewoon mee?

Bonus: instructievideo’s

Naslagwerk

Als je nu een cursus boekt, zal ik je in de les voorzien van een of meerdere samenvattende video’s. Een instructievideo maakt het heel aanschouwelijk en inzichtelijk, en is een fantastische geheugensteun. Mijn cursisten zijn er dol op. Ik doe ze er gewoon bij. Gratis. 

Bang for the bucks !

Gelukkig kan ik achteraf nog op ondersteuning rekenen.

5. Het levert dus heel wat op. En wat kost het?

Een cursus kost voor 1 persoon per dag €414,- Heb je nog een collega die er bij wil, dan wordt het samen €621,-Dat is al 50% korting! En boven de 4 personen tel ik niet verder: de 5e persoon en meer zijn dus gratis! Prijzen zijn exclusief BTW. Sommige opleidingen zijn zó to-the-point dat het in één dag wel kan. Maar twee dagen is het gemiddelde. Dit volgt vaak ook uit het intake gesprek. Doe ik gratis.

Dat is het wel waard.

Dat verdien je snel weer terug (denk aan hoeveel tijd er al verspild is met uitzoeken hoe iets werkt … )

6. Garantie

Om je gerust te stellen, heb ik een garantieverklaring voor je opgezet. Ik heb nog nooit een ontevreden klant gehad. Als je er beter van zou kunnen slapen: kijk maar even bij de garantiebepaling.

Dus geen gezeur

Als de cursus op de eerste dag al niet bevalt, krijg je gewoon je geld terug. Zonder problemen.

Twijfel je nog?

Bel me dan als je het in een persoonlijk gesprek wilt zeker stellen dat dit soort training bij je past. +31-6-51360590 . 

Laat knoppen zien
Verberg knoppen