Jouw Personal trainer in grafische programmatuur.

Maatwerk in training is de standaard

 

Wil je het liefst iemand naast je, die helder uitlegt wat je moet doen? Je hebt hem gevonden! Een passende privé cursus is wat je krijgt. Mijn cursussen zitten vaak in de print-grafische hoek, maar ook multimediaal en in Office-omgevingen. Omdat ik tijdens de training goed volg wat je doet, kan ik je bijsturen in je doen en denken.
Daarnaast ben ik grafisch ontwerper. Dat helpt als we praten over het ontwerp waar je mee worstelt.
Je bespaart tijd in het vinden van een oplossing, en wint bovendien in kwaliteit.
Want online manuals en zelfstudie: daar gaat een hoop tijd in zitten. Tijd die je misschien liever anders invult.

Voor jou: deze 7 voordelen

1In een 1-op-1 instructie zie ik precies wat jouw uitdaging is

Kleine groepen en maatwerk zorgen dat ik zie wat je eigenlijk wil bereiken met het programma. Ik leg het dan uit en los het op in een passende vorm.

2Doe niet alles met de hand, maar laat het programma het voor je doen

Soms zit je steeds weer dezelfde dingen te doen, terwijl dat vast handiger kan. Maar je weet even niet hoe. Ik help je, zodat je geen tijd verliest aan herhalende dingen. Want die computer kan het veel sneller dan jij.

3Geen grote groepen

In een groepje (open inschrijving) kun je geluk hebben dat je een klein groepje hebt. Maar soms zit je de helft van de tijd naar andermans problemen te luisteren, omdat de intake niet goed was gedaan. Er zit dan niveau-verschil tussen de cursisten.

4Trainingsbureau’s zitten niet overal. Ik wel.

Ik kan naar je toe komen. Scheelt je weer reistijd en -geld. Ik zeg altijd: ik werk ’tussen Gent en Groningen’. Op mijn locatie in Den Bosch is ook goed: je wordt er niet gestoord door collega’s en het is er lekker rustig.

5Beter voor je planning

De cursus kan met 1 persoon al doorgaan. Misschien wel samen met je collega (krijgen jullie korting bovendien).
Het duurt bij trainingsbureau’s soms maanden voordat jouw training gepland is. En dan gaat ie soms nog niet door ook, wegens te weinig inschrijvingen!

6Gratis: 30 jaar ervaring.

Ik kan goed luisteren naar wat je eigenlijk wil, dat helpt in het geven van een fijne les. En ik geef alléén les in de dingen die ik volledig beheers. Ik ken het grafische vak, en ik weet hoe mensen leren.

7De les gaat over jouw productie

Soms kunnen we tijdens de les zelfs je basisbestanden al voorbereiden. Dan heb je gelijk wat goeds in handen om mee verder te werken.
Omdat het over jouw werk gaat, onthou je het ook makkelijker.

Grote opleiders weten al welke kwaliteit ze in huis halen. Dat kun jij straks ook ervaren.

Wil je toch liever een groepstraining, dan organiseer ik die soms ook. Ofwel op eigen initiatief, ofwel bij grote opleiders zoals Opatel, Catena en Competence Factory.

Wil je zien hoe een maatwerk cursus werkt?

Voor mij is maatwerk de standaard hoor. Maar voor anderen is het misschien even wennen. Het voelt soms alsof je een kopje koffie bestelt, en er bij verrassing een gratis bonbon bij cadeau krijgt.

Maatwerk cursus zonder de prijs voor maatwerk

Omdat ik weinig tot geen overhead heb blijft de prijs lekker laag. Zo blijft het voor iedereen interessant. Kijk maar eens bij het overzicht van alle trainingen.
Ga naar het overzicht met trainingenLaat maar eens zien wat dat kost.
Laat knoppen zien
Verberg knoppen